Afdrukken

Alles over Proband

Afdrukken

Berichtdoor henkc » 22 okt 2005, 12:54

Hallo John,

Ik heb een vraag.
Waarom komt bij pulldown menu Bestand afdruuken niet vrij.
En bij Pulldown menu overzichten is perenteel en kwartierstaten ook niet te gebruiken. Deze doen niks.Bij Pulldown menu Extra, instellingen dan tabblad rapporten krijg ik ook niks.
Is dit goed of is er iets niet geinstalleerd.

Groeten Henk
henkc | Info

10

henkc is saying:
10
10
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 20 sep 2005, 10:00
Woonplaats: Brunssum

Re: Afdrukken

Berichtdoor John » 24 okt 2005, 22:26

Hoi die Henk


Sorry dat ik je vraag niet eerder heb gezien.
Afdrukken blijft grijs omdat je anders je hele stamboom gaat printen met als template je formulier. Afdrukken kan je door een rapport te starten en dan rechtermuisknop en printen.
Die twee rapporten die je noemt moeten nog gemaakt worden en daarom zijn er ook nog geen instellingen voor.

Beetje geduld aub, moet eerst even een website afmaken en dan gaan we weer door!

Groet

John
Een vout is snel gemaakt
Avatar gebruiker
John | Info

Avatar gebruiker100

John is saying:
Een vout is snel gemaakt
100
100
 
Berichten: 135
Geregistreerd: 11 maart 2004, 01:00
Woonplaats: Haander

Re: Afdrukken

Berichtdoor henkc » 25 okt 2005, 20:43

Geduld heb ik wel, maar ik wou voor mij zelf een totaalafdruk maken en toen viel het mij pas op. Als ik namelijk een totaalafdruk kan maken dan kan ik mij zelf makkelijker controleren of ik niks vergeten ben.

Maar ik kan best nog wel even wachten

Groeten Henk
henkc | Info

10

henkc is saying:
10
10
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 20 sep 2005, 10:00
Woonplaats: Brunssum


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

© John Peskens    scripts by Forumhulp.com